Ordered before 14.00? Next day delivery!
Free shipping above € 100,00 (NL
45 years of experience
Customer Service 24/7 Whatsapp Henk Busscher 06.21.53.05.60

Roland TD-27 drum module + Busscherdrums Xtra kits & Samples

€1.099,00 Incl. tax
Article number:
TD-27
EAN Code:
761294514917
SKU:
TD-27
Availability:
Backorder
Delivery time:
Delivery 2 - 5 Days

Ordered before 14.00? Next day delivery!
Free shipping above € 100,00 (NL
45 years of experience
Customer Service 24/7 Whatsapp Henk Busscher 06.21.53.05.60

Roland TD-27 drummodule nieuw in de doos

TD-27

 

Drum Sound Module

 

TD-27
 

TOPSOUNDS, MAXIMALE EXPRESSIE

De TD-27 V-Drums module zit volgestouwd met de fijnste akoestische drumklanken die je ooit hebt gehoord. De Prismatic Sound Modeling van Roland produceert drums die niet alleen uitzonderlijk klinken, maar ook reageren als échte akoestische instrumenten wanneer je ze bespeelt. Geavanceerde digitale trigger-ingangen ondersteunen Roland digitale pads voor een ongeëvenaarde expressie. De nieuwe PureAcoustic Ambience Technologie biedt een verscheidenheid aan inspirerende drumomgevingen met één druk op de knop. Een brede selectie elektronische sounds uit de rijke klankgeschiedenis van Roland is eveneens aanwezig, en levert “must-have” sounds voor moderne stijlen. En door je eigen samples in te laden en die te combineren met interne drums, kun je persoonlijke sounds creëren die geen enkele andere drummer kan claimen.

 • Geavanceerde sound module met Prismatic Sound Modeling afgeleid van het TD-50-topmodel
 • Drie digitale trigger-ingangen voor geavanceerde Roland trigger pads zoals de 14" PD-140DS digitale snare en 18" CY-18DR digitale ride cymbal
 • Handige interface voor het snel en eenvoudig selecteren en personaliseren van drumsounds
 • Verken inspirerende klankomgevingen met de nieuw ontwikkelde PureAcoustic Ambience-technologie
 • Overhead mic simulator en efffecten van studioniveau voor het processen van drumsounds
 • Importeer je eigen WAV-samples via een SD-kaart
 • Stereo-mixuitgang en twee toewijsbare outputs voor het uitsturen van individuele drumsounds naar een PA-mixer
 • Geïntegreerde 28-kanaals USB-audio-interface voor professionele computermuziekproductie
 • Speciale Crash-2-triggeringang en drie aux-triggeringangen voor het eenvoudig uitbreiden van de kit
 • Ingebouwde Bluetooth om samen te drummen met muziek afkomstig van smartphone of laptop
 • Geïntegreerde oefenfuncties om drumvaardigheden te ontwikkelen
     

 • De Multikabel stereo trigger jack VAD versie is bijgeleverd. Deze kabel heeft geen snare/ hihat/cymbal aansluiting. Gebruik je niet de digitale USB aangesloten pads maar allemaal stereo trigger jack aangesloten pads? Bestel dan de 5100061227 multi trigger cable apart bij. 
 • Ongelooflijke Prismatic Sound Modeling

  De TD-27 klankmodule is afgeleid van het TD-50-topmodel. Hij zit nokvol drums die net zoals échte akoestische instrumenten leven en ademen. We beginnen met het samplen van de beste drums, percussie en bekkens: zowel vintage als moderne variantien - in opnamestudio's van wereldniveau. De unieke Prismatic Sound Modeling van Roland wordt vervolgens toegepast op de samples, waardoor ze tot leven komen via zelf ontwikkelde gedragsmodellering die de voorbije twee decennia onafgebroken verfijnd werd. Elke keer wanneer je een drum of cimbaal aanslaat, activeer je géén ingeblikt geluid. Neen, je bespeelt een volwaardig instrument dat in àlle opzichten reageert als zijn akoestische tegenhanger; met een ongeëvenaard klankbereik dat toegankelijk is op jouw commando.

 • Digitale triggertechnologie

  De geavanceerde digitale padtechnologie van Roland voegt nog meer realisme toe aan de V-Drums-ervaring. De TD-27 module heeft drie digitale trigger-ingangen. Die werken samen met geavanceerde digitale Roland-pads zoals de PD-140DS snare en de CY-18DR ride voor een zo natuurlijk mogelijke expressie van je drumspel. Meerdere sensoren en een bliksemsnelle verwerking realiseren samen een verbazingwekkende respons. Daardoor kun je authentieke technieken op de meest natuurlijke manier spelen, waarbij élke nuance precies gedetecteerd en perfect vertaald wordt. En als je nog niet klaar bent voor digitale pads, dan heeft de TD-27 ook analoge trigger-ingangen voor standaard snare- en ride pads.

 • Creëer (en vorm) je gepersonaliseerde drumkit

  Met akoestische drums maak je je eigen sound, door onder meer de veltypes te verwisselen, de tuning aan te passen, demping te gebruiken, de spanning van de snaredraad te veranderen, de klopper van de kick te wijzigen en nog veel meer. Ook dat maakt de TD-27 module allemaal mogelijk. Via handige controls en verregaande editing-opties, zodat je voor elke situatie aangepaste kits kunt creëren. Je kunt ook je eigen WAV-samples inladen via SD-media, en die sounds op zichzelf gebruiken of ze combineren met de interne klanken.

 • PureAcoustic Ambience Technologie

  De nieuwe PureAcoustic Ambience Technologie optimaliseert elke kit en creëert een ongelooflijk natuurlijk en meeslepend geluidsveld tijdens het spelen. En je kunt ook dieper gaan, en de positie van de microfoon bij elke drumkit aanpassen, en het totale geluid instellen met de nieuw ontwikkelde overhead microfoon simulator. Tot slot geven geavanceerde ingebouwde multi-effecten en mixmogelijkheden je de kracht van een volbloed studioconsole: met transient, parametrische EQ's, compressors, reverbs, delays en nog veel meer - allemaal op je commando.

 • Connectiviteit voor podium en studio

  De TD-27 is een krachtig commandocentrum voor elke elektronische drumopstelling, met ruime aansluitmogelijkheden voor zowel op het podium als in de studio. Er zijn stereo-uitgangen voor de algemene drumsound, plus twee directe uitgangen voor het versturen van kick, snare en andere geluiden naar een mengtafel voor onafhankelijke mixing. De ingebouwde USB-audio-interface maakt de computerproductie van muziek eenvoudig, met tot 28 beschikbare audiokanalen via één enkele kabel. Ook MIDI wordt ondersteund via USB en speciale I/O, zodat je kunt ‘syncen’ met andere MIDI-apparaten en sounds kunt triggeren via de computersoftware.

 • Veelzijdige triggerondersteuning

  Naast de drie digitale trigger-ingangen beschikt de TD-27-module ook over een multi-pin analoge trigger-aansluiting voor een snelle en eenvoudige verbinding met elke standaard V-Drums-pad opstelling, via een meegeleverde kabel. Er is ook een speciale analoge trigger ingang voor een tweede crash cimbaal pad. Plus drie extra trigger ingangen voor het aanpassen van je set-up, door het toevoegen van Roland kick-, tom- en cimbaal-pads, of trigger-pads zoals de BT-1.

 • Bluetooth-connectiviteit en ingebouwde Coaching Tools

  Dankzij de oefenmogelijkheden in de TD-27 module verlang je steeds naar de volgende speelsessie. Met de ingebouwde Bluetooth kun je draadloos audio streamen van een telefoon of laptop naar de module: ideaal om mee te jammen via een hoofdtelefoon. Speel mee met favoriete muzieknummers of mix het geluid van een YouTube-lesvideo met de kit. Ingebouwde coachfuncties helpen je om vaardigheden te ontwikkelen, en volgen je vooruitgang. En de geavanceerde metronoom zorgt ervoor dat je innerlijke klok beter wordt. En op elk moment kun je jouw drumspel opnemen, en nadien terugluisteren om te ontdekken bij welke passages of technieken er nog werk aan de winkel is.

Not yet rated

0 stars based on 0 reviews

Add your review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »

Gratis Verzending > €100.-

Gratis verzending >€100.-

Persoonlijke service & advies

Testen in de winkel. Drumtuning, Montage, Drum programming, Roland Platinum Drum dealer

Adres

Energiestraat 4a 7891 GW Klazienaveen

Muziekschool Drumschool

drumlessen, hafabra slagwerk, percussie, trompet, saxofoon, Finale, Ableton producer, djembeworkshops, cajon workshops, teambuilding, kinderfeestjes

 

 

was added to your shopping cart

Out of stock

The requested quantity for is not available