Ordered before 14.00? Next day delivery!
Free shipping above € 100,00 (NL
45 years of experience
Customer Service 24/7 Whatsapp Henk Busscher 06.21.53.05.60

Roland SPD-SX PRO Sampling Pad

€899,00 Incl. tax
Article number:
SPD-SX PRO
EAN Code:
761294518540
SKU:
SPD-SX PRO
Availability:
In stock (1)
Delivery time:
On Stock, order before 14:00 shipment same day

new cool product

Ordered before 14.00? Next day delivery!
Free shipping above € 100,00 (NL
45 years of experience
Customer Service 24/7 Whatsapp Henk Busscher 06.21.53.05.60

SPD-SX PRO
DE TOONAANGEVENDE SAMPLING PAD SIDEKICK

De SPD-SX PRO is dé ultieme samplingpad voor de meest veeleisende gigs. Na jaren van testen op alle podia en uitgebreide feedback van gebruikers over de SPD-S en SPD-SX, legt de topklasse SPD-SX PRO de lat opnieuw hoger. De SPD-X-PRO gebruikt de geavanceerde samplepad-technologie van zijn voorgangers, biedt een hele reeks professionele verbeteringen én is gemaakt voor het leven op de baan. Verlicht donkere podia met een groot kleurenscherm en aanpasbare meerkleurige triggerlichten. Breid je performance-opstelling uit met meer audio-uitgangen, extra trigger-ingangen, en hi-hat- en FX-expressiepedaalbediening. En ga verder met een enorm geheugen van 32 GB, 48 kHz audioweergave, verhoogde padgevoeligheid zonder crosstalk en een speciale SPD-SX PRO App voor eenvoudigere kit editing.

Kies ACCESSOIRES:

1. Stands voor multipads:

 • Roland PDS-20 stand for multipad & module incl. backing plate Klik hier   
 • Gibraltar 6713E stand for multipad & module Klik hier
 • Tama HPS80W stand for multipad, modules met boomarm klik hier 
 • Tama MPH63 padholder met boomarm klik hier
 • Pearl ES-1080S stand for multipad & module klik hier

2. Backing plate:

3. Gebalanceerde kabels voor meer output en betere signaal. 

 • Roland RCC-5-TXRM   Gebalanceerde kabel voor SPD-SX pro 1.5 meter klik hier
 • Roland RCC-10-TXRM Gebalanceerde kabel voor SPD-SX pro 3 meter klik hier 
 • Roland RCC-15-TXRM Gebalanceerde kabel voor SPD-SX pro 4.5 meter klik hier
 • Roland RCC-5-TR28V2 Y kabel voor Sample/multipad aansluiting op drummodule klik hier

 • Negen pads met Rolands geavanceerde trigger-technologie, waaronder zes grote pads en drie top-row shoulder pads
 • Goed zichtbare, horizontale en verticale LED's met multi-kleuren-aanpassingsmogelijkheden
 • Verhoogde shoulder pad-gevoeligheid en verbeterde crosstalk prestaties
 • 4.3-inch kleurenscherm voor eenvoudige navigatie en weergave tijdens het performen
 • Importeer 48/44,1 kHz (16-/24-/32-bit) WAV/AIFF-bestanden en MP3's (32-320 kbps) met automatische conversie naar 48 kHz/16-bit bij het laden
 • Stereo hoofduitgang, vier directe mono-uitgangen, gebalanceerd voor eenvoudig mixen op het podium
 • Aansluitmogelijkheid voor maximaal acht externe afzonderlijke triggers/pads (vier stereotriggers of acht monotriggers met Y-kabels)
 • Speciale SPD-SX PRO-app voor Windows/Macvoor eenvoudig het importeren, beheren van samples en bewerken van kits
 • 32 GB interne opslagruimte voor samples, backing tracks en click tracks
 • Ingang voor hi-hat of voetschakelelaar expressieregeling
 • Sluit hi-hats, kick, en snare aan voor een 'mini drumstel' set-up
 • Tot 200 kit-patches (43 uitwisbare preset-kits en 157 gebruikerskits)
 • Meer dan 1550 vooraf geladen, hoogwaardige samples en sounds
 • 16-step pad sequencer-functie
 • Ingebouwde effectenengine met tot vier effecten in parallel, plus side chain met uitgangsroutering
 • Ingebouwde click/metronoom
 • Creëer in real time door performances op te nemen als WAV-bestanden en ze aan pads toe te wijzen

Bijzonder compleet

 • Goed zichtbare, horizontale en verticale LED's met multi-kleuren-aanpassingsmogelijkheden
 • 4.3-inch kleurenscherm voor eenvoudige navigatie en weergave
 • Importeer 48/44,1 kHz (16-/24-/32-bit) WAV/AIFF-bestanden en MP3's (32-320 kbps) met automatische conversie naar 48 kHz/16-bit bij het laden
 • 4 directe mono-uitgangen + 4 stereotrigger-ingangen
 • Speciale SPD-SX PRO-app voor Windows/Mac voor eenvoudig het importeren, beheren van samples en bewerken van kits
 • 32 GB interne opslagruimte
 • Ingang voor hi-hat of voetschakelelaar expressieregeling
 • 16-step pad sequencer-functie
 • Ingebouwde effectenengine
 • Ingebouwde click/metronoom
Abe Cunningham / Deftones Live with the SPD-SX Pro

ABE CUNNINGHAM / DEFTONES TOUR
BETROUWBAARHEID/DUURZAAMHEID

GEBOUWD VOOR OP ON THE ROAD & ON STAGE

Apparatuur on the road krijgt het zwaar te verduren, zowel op als naast het podium. Sinds 2011 hebben professionele drummers de SPD-SX aan de ultieme vuurproef onderworpen: van overvolle clubs tot uitverkochte stadions. De SPD-SX PRO voegt aan die erfenis nog iets toe, door de jarenlange feedback te verwerken in zijn verbeteringen. Met aanpasbare LED-lichten, een groot kleurenscherm en een triggering waarop je kunt rekenen, is dit oerdegelijke kogelvrije pakket klaar om nacht na nacht te rocken.

SPD-SX PRO

Aanpasbare Pad-verdelende LED-lampjes

Als de lichten doven, licht de PRO op. Aaanpasbare pad-verdelende LED- en trigger-lichten maken alle negen pads zichtbaar op donkere podia - vaarwel gaffertape! Wijs elk verticaal of horizontaal licht toe aan een van de tien preset kleuren of creëer en benoem je eigen kleuren. Groepeer kicks, snares, backing tracks en clicks met hun eigen toegewezen kleur. En stel de horizontale padverlichting zo in dat ze constant brandt, alleen brandt als een pad wordt aangeslagen, of dynamisch knippert met de toegewezen WAV.

HIT IT

Ultra-responsieve Pads

De SPD-SX PRO heeft negen super-duurzame pads. De bovenste drie shoulder pads hebben een herziene sensorstructuur voor een grotere gevoeligheid en gelijkmatig klinkende slagen bij het bespelen van de pad - ongeacht de montagehoek. Je hebt ook een verhoogde crosstalk-beveiliging om te voorkomen dat je per ongeluk andere pads activeert.En als je al in het bezit bent van een SPD-SX, dan komt de maat van de SPD-SX PRO zo dicht in de buurt dat je jouw bestaande draagtas en accessoires kunt gebruiken... Je hoeft dus geen extra gear aan te schaffen.

SPD-SX PRO

Kleuren LCD-Scherm

In het donker spelen is voortaan makkelijker. De SPD-SX PRO heeft een groot 4.3-inch kleurenscherm met verlichte functietoetsen, tabs en een jog-dial voor een bliksemsnelle soundselectie. Het display toont essentiële real-time informatie zoals A & B sample-lagen, WAV samplenamen, sample playback-voortgang, en meer.

 
GELUIDSKWALITEIT

ALLE SOUNDS DIE JE NODIG HEBT

De menigte brult. De druk is aanwezig. Je hebt de juiste sounds op het juiste moment nodig. Het enorme geheugen van 32 GB biedt plaats aan je volledige muziekcatalogus en meerdere optredens. Met 1.550 ingebouwde samples, 200 lock-and-loaded kits en gebalanceerde uitgangen kun je de SPD-SX PRO meteen aan het werk zetten. Bovendien kun je je sounds gemakkelijk sorteren en doorzoeken met sampletags - je hoeft niet meer te zoeken naar een speld in een hooiberg.

SPD-SX PRO - Under the Hood
ONDER DE MOTORKAP

Opslag & Sounds

Opslagzorgen behoren nu tot het verleden. Met 32 GB intern geheugen kan de SPD-SX PRO bijna 44 uur kristalheldere 48 kHz/16-bit stereo-audio bevatten. En je hoeft je bronformaten niet te converteren. Je kunt 48/44,1 kHz WAV-, AIFF- en MP3-bestanden met verschillende bit rates laden, en de SPD-SX PRO converteert ze automatisch naar het eigen 48 kHz/16-bit audioformaat - een enorme tijdsbesparing.

SEND IT

UITGEBREIDE AUDIO OUTPUTS

 

De SPD-SX PRO heeft twee-kanaals gebalanceerde stereo master-uitgangen - links en rechts. Combineer die met vier volledig toewijsbare mono-audio-uitgangen voor zes afzonderlijke audio-feeds, zodat elk pad naar elke uitgang kan worden gestuurd voor flexibiliteit bij het mixen. En er is ook een toewijsbare stereo hoofdtelefoonuitgang voor aangepaste monitoring scenario's.

SPD-SX PROCRAIG BLUNDELL / STEVE HACKETT TOUR / UK
SPD-SX PRO

ALL ABOARD

Nokvol Samples en Sounds

De SPD-SX PRO wordt geleverd met 1.550 hoogwaardige sounds en 200 kits (43 uitwisbare preset-kits en 157 gebruikerskits). En in het heetst van de strijd kun je dankzij de processing power van de SPD-SX PRO switchen naar een nieuwe kit zonder de sounds van de bestaande kit te onderbreken - dus als het geluid aan het eind van de laatste afgespeelde sound uitdooft, heb je al van kit gewisseld, klaar voor het volgende nummer in de set. Nog meer opties nodig? Duik in de Roland Cloud-samplebibliotheken en verken de steeds groter wordende selectie sounds.

SPD-SX PRO

STACK SOUNDS

A/B Layering

Het is gemakkelijk om gepersonaliseerde soundlagen te maken wanneer je twee sounds aan een pad toewijst. Je kunt een sound toewijzen als de MAIN-laag in het pad-menu, en vervolgens een andere sample selecteren om met je originele sample te layeren, wat resulteert in MAIN- en SUB-geluiden op dezelfde pad. Wissel dan af tussen MAIN- en SUB-lagen. Je hebt zelfs aparte regelaars voor volume, toonhoogte, transient attack en release voor elke sound, zodat je de perfecte mix van layers krijgt.

 
PERFORMANCE- EN PRODUCTIETOOLS

EEN CREATIEVE KRACHT

Een geweldige show neerzetten, vergt wat voorbereiding. De SPD-SX PRO zit boordevol functies die een gig voorbereiden makkelijker maken. Download en organiseer sounds met een speciale app. Ga creatief aan de slag met vier effectenengines en sluit een hi-hat controller of een expressiepedaal aan. Mix dan wat magie in, met uitgebreide trigger-ingangen en de ingebouwde 16-step pad sequencer.

SPD-SX PRO
DIEPERE EDITING

Gespcialiseerde app

Met bijna onbeperkte sounds onder je sticks, moet je georganiseerd blijven. Met de speciale SPD-SX PRO-app van Roland Cloud kun je gemakkelijk audio importeren en sound- of playbackparameters bewerken via USB op je computer. Drag & drop samples, creëer kits, en pas gaandeweg settings en namen aan. Via dezelfde USB-aansluiting kun je 8-kanaals audio en MIDI naar de computer sturen voor opnamen met een DAW.

SPD-SX PRO
PEDAL TO THE METAL

Expressie Controle

Met uitgebreide trigger-ingangen zijn er nog meer speelmogelijkheden binnen handbereik...of voetbereik. Je kunt met maximaal negentien oppervlakken spelen als je alle pads, externe triggers en voetschakelaars maximaal gebruikt. Sluit een hi-hat controller aan, zoals de Roland VH-10 V-Hi-Hat, en speel met open en gesloten pedaalexpressie of voeg snare- en kickpads toe om een mini drumset te creëren. Als alternatief kun je een expressiepedaal aansluiten voor real-time effectregeling terwijl je speelt.

SPD-SX PRO
MOEITELOZE ENGINES

Effecten en Sidechain

Geniet van een uitgebreide selectie hoogwaardige processing om je sounds te verbeteren en kleur te geven. Vier MFX leveren alles van mod, distortion en filtereffecten tot delays en reverbs, en je kunt ze toewijzen aan elke pad of externe trigger-ingang binnen elke kit. Master comp, EQ, en effectopties zijn ook beschikbaar om de totale output te bewerken. Ook sidechaincompressie is inbegrepen, zodat kickdrums en andere punchy sounds nooit bedolven raken in de mix.

MAAK VERBINDING

INPUTS VOOR MAKKELIJKE MIXING

 

Mixen vanaf het podium was nog nooit zo eenvoudig, met een gebalanceerde stereo-hoofduitgang en vier gebalanceerde directe outputs. Sluit tot acht mono, single-zone triggers of vier stereo head en rim triggers aan. Met externe dual trigger-inputs, hi-hat en footswitch-inputs kun je dit toptoestel laten scheuren met tot wel negentien verschillende speeloppervlakken.

SPD-SX PRO - Craig BlundellCRAIG BLUNDELL / STEVE HACKETT GENESIS REVISITED TOUR / UK
SPD-SX PRO
STEP IT UP

16-step Pad Sequencer

Stroomlijn je performance-voorbereidingen met de ingebouwde 16-step padsequencer. Wijs 2 tot 16 steps toe aan een pad binnen elke kit. Coördineer vervolgens het afspelen van verschillende pads in de door jou gekozen sequence. Je hoeft niet te onthouden waar elke sound zich op de pads bevindt - als je hem eenmaal geprogrammeerd hebt, wordt de sequence getriggerd door de gekozen pad aan te slaan, waardoor live-show producties makkelijk worden.

SPD-SX PRO

IN SYNC

Verhoogde Pad Link

Heb je een audio backing track en audio click track die samen moeten beginnen? Wanneer je Pad Link gebruikt, kun je één pad aanslaan en de audio starten van twee pads tegelijk. En je kunt elke combinatie van pads en externe triggers aan elkaar linken. Gebruik dan Mute Group om een vorige pad het zwijgen op te leggen, terwijl je de volgende aanslaat, zodat slechts één pad tegelijk speelt. Samen zorgen Full Pad Link en Mute Groups voor onbeperkte track-, loop- en audiocombinaties binnen elke kit.

ON THE BEAT

CLICK TRACK

 

Als drummer, is het jouw taak om de beat achter het optreden aan te drijven. Dankzij de flexibele ingebouwde click is het tempo vasthouden nog nooit zo eenvoudig geweest. De interne click is volledig aanpasbaar op vlak van sound en nootwaarde, en je kunt om het even welk sample toewijzen als click sound. Start dan de click vanuit een pad, knop, of externe trigger pad hit. En zelfs wanneer hij speelt, heb je nog steeds de controle: je kunt de clickfunctie zo instellen dat hij afwisselend aan en uit gaat met stick hits, dat hij één keer klinkt bij een slag, of dat hij bij elke slag telkens opnieuw triggert.

SPD-SX PRO - Craig Blundell
SPD-SX PRO
GRIJP DE CONTROLE

Pad Editing

Pad Edit controls zitten binnen handbereik als je samples in een handopdraai moet aanpassen. Pas volume en toonhoogte in real time aan met speciale regelaars. Of druk op een knop om de attack en release voor de transient instellingen van de pad aan te passen. En wanneer je dieper wilt gaan, geeft het kleurendisplay je een duidelijke toegang tot verschillende geavanceerde parameters.

ROLAND SPD-SX PRO

Flagship Roland sampling pad with nine playing surfaces, eight external trigger inputs, color display, customizable pad LEDs, onboard effects, and more.
The SPD-SX PRO is the ultimate sampling pad for the most demanding gigs. With years of road testing and extensive user feedback from the SPD-S and SPD-SX, the top-tier SPD-SX PRO raises the bar again.
Harnessing the advanced sample pad technology of its predecessors, the SPD-X-PRO boasts an array of requested professional enhancements and is built for life on the road. Illuminate dark stages with a large color display and customizable multi-color trigger lights. Expand your performance setup with more audio outputs, additional trigger inputs, and hi-hat and FX expression pedal control. And go further with a massive 32 GB memory, 48 kHz audio playback, increased pad sensitivity without crosstalk, and a dedicated SPD-SX PRO App for easier kit editing.


● Nine pads with Roland’s advanced trigger technology
● High-visibility, horizontal and vertical LEDs with multi-color customization
● Increased shoulder pad sensitivity and improved crosstalk performance
● 4.3-inch color display for easy navigation and viewing during performance
● Import 48/44.1 kHz (16-/24-/32-bit) WAV/AIFF files and MP3s (32–320 kbps) with automatic conversion
to 48 kHz/16-bit upon loading
● Stereo main output, four direct mono outputs, balanced for easy mixing on stage
● Connectivity for up to eight external individual triggers/pads
● Dedicated SPD-SX PRO App for Windows/Mac for easy importing, managing samples, and deep kit editing
● 32 GB of internal storage for samples, backing tracks, and click tracks
● Input for hi-hat or footswitch expression control
● Connect hi-hats, kick, and snare for a ‘mini drum kit’ setup
● Up to 200 kit patches (43 erasable preset kits and 157 user kits)
● Over 1550 pre-loaded, high-quality samples and sounds
● 16-step pad sequencer function
● Onboard effects engine with up to four effects in parallel, plus side chain with output routing
● Built-in click/metronome
● Create in real time by recording performances as WAV files and assigning them to pads

IN THE BOX
● AC adaptor
● Quick Start Guide
● Owner’s Manual

RECOMMENDED ACCESSORIES
● Carry Case: CB-BSPDSX
● Pads: PD Series, PDX Series, BT-1
● Cymbals: CY Series
● Hi-Hat: VH-10, VH-11
● Kit Triggers: KD Series, KT Series
● Pad Stand: PDS-20, PDS-10
● All-Purpose Clamp: APC-33
● Acoustic Drum Trigger: RT-30K, RT-30HR,
RT-30H
● Hi-Hat Pedal: FD-8, FD-9, VH-10, VH-11
● Expression Pedal: BOSS EV-30
● Pedal Switch: DP-2
● Foot Switch: BOSS FS-5U, FS-6, FS-7
● Y Cable: PCS-31L
● Roland Instrument Cables: RIC Series

 

 

OUTER CARTON 2 Pieces
495 x 368 x 445mm
10.14kg
SINGLE CARTON 1 Piece
479 x 414 x 173mm
4.54kg

Not yet rated

0 stars based on 0 reviews

Add your review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »

Gratis Verzending > €100.-

Gratis verzending >€100.-

Persoonlijke service & advies

Testen in de winkel. Drumtuning, Montage, Drum programming, Roland Platinum Drum dealer

Adres

Energiestraat 4a 7891 GW Klazienaveen

Muziekschool Drumschool

drumlessen, hafabra slagwerk, percussie, trompet, saxofoon, Finale, Ableton producer, djembeworkshops, cajon workshops, teambuilding, kinderfeestjes

 

 

was added to your shopping cart

Out of stock

The requested quantity for is not available